rockarfettvidspisen.blogg.se

Ung tjej som älskar att laga mat, baka och rocka! Welcome to the hot place I call kitchen!

Snabbmat!

Kategori: Pasta

När jag kom hem idag efter att ha varit på både det ena och det andra stället, så insåg mamma att vi hade glömt att fixa käk, och hon och pappa ska kolla på bilar idag och måste äta något innan de åker. Från början var det tänkt att vi skulle äta pannkakor, men det tar evigheter när det är 5 pers som ska käka, plus att vi inte hade tillräckligt med ägg och mjölk. Istället rotade vi fram lite köttbullar och kokade snabbmakaroner. Inte direkt världens godaste mat, men snabb och godtagbar. Sen beror det ju på vilka köttbullar man har.
Måste erkänna att vi äter köpta köttbullar från scan. Ganska gott enligt mig, men visst kan man göra godare. Pappa gör alltid egna köttbullar till jul, smarrigt!
 
Så idag blir det inte direkt ett recept, just för att det är köpe-bullar och snabbmakaroner. Med ketchup till!
 
Imorgon planerar jag att baka lite bröd! Det är en kategori som behöver fyllas på, tillsammans med maten ;) Troligen blir det pannkakor till middag imorgon, men vad det än blir så dyker det in här! Sen planerar jag att baka en chokladkaka av något slag. Senare i veckan kommer troligen en steg-för-steg beskrivning på hur man gör en bechamelsås visas här.

Men nu ska jag mata hundarna! Märta är allergisk, så hon får färskfoder, vilket ser ut som finmalen köttfärs och luktar apa! Mamma har även börjat blanda i lite färskfoder i Incas mat, då hon märkte att Märtas päls blev finare och mjukare än färskfodret. Som om inte Inca är mjuk och fluffig så att det räcker :D
 
Bang your head!
Rockbruden

Kommentarer


Kommentera inlägget här: